Utforska de vackra ädelstenarna i Australien med Hummingbird Lifestyle Travel!


Australien är en underbar destination som är hem för några av de världsberömda turistattraktionerna som du vill besöka på din Australien resa. Hummingbird Lifestyle Travel erbjuder dig ett fantastiskt utbud av ultimata semesterresor utan att det kostar skjortan.

En hälsosam blandning av naturens elegans och den nya moderniseringen sätter Australien på översvämningen av världsresmål. Denna destination har många vackra attraktioner som du kan njuta av när du har bokat ett turnépaket. Så besök oss och boka en resa till Australien och utforska dess verkliga skönhet.



Nedan ges några av de australiensiska underverk som gör nationen till en hotspot i resevärlden.
Så besök oss och boka en resa till Australien och utforska dess verkliga skönhet.

Guld kust

För de som längtar efter sol och stränder och hav är Guldkusten en given semesterplats och resmål på resan till Australien. Den perfekta blandningen av aktiviteter och upplevelser samt ett superbra läge på kusten mellan Sydney och Cairns lockar många besökare.

Tasmanien

När det gäller turistaktiviteter, vägs Tasmanien in som en av Australiens mest exklusiva och vackra platser. En ö som ligger längst söderut och dit man enkelt flyger från Melbourne eller Sydney eller kan man välja att åka med nattfärjan som går från Melbourne till Launceston. Tasmanien var den plats ditt straffångarna sändes - en bra plats långt bort från fastlandet och en ö so var svår att rymma från. Här på Tasmanien finns några av Australiens finaste vandringsleder, vackra bergspass, regnskogar, hav, stränder och små byar med mysiga lodger att bo över på.

Det stora barriärrevet

Great Barrier Reef är rik på naturlig skönhet och biologisk mångfald och är ett arv i sig. Det finns ett rikt undervattenliv som trivs bra här. Revet sträcker sig från Brisbane till Cairns, ca 220 mil och är en given plats att besöka när  man åker hit. Oavsett om man gillar snorkling eller dykning, så är det sevärt att resa till Stora Barriärrevet. En förvirrande verklighet är att det är en av få platser som man faktiskt kan skymta från rymden. Det är den största levande strukturen. Det är dessutom ett världsarv.

Kakadu nationalpark

Detta australiska mirakel är positionerat som den största parken i Australien och är dessutom rankad bland de största parkerna över hela världen. Rekreationscentret är staplat med inslag av de australiska infödda som hade platsen för ca 40 000 års sedan. Parken är känd för sin rika kultur och vackra natur. Vattenfall, fågelsumpmark och  floder.

En paketresa till Australien kan vara mellan 2 och 3 veckor för att uppleva landets bästa delar. Många upplevelser som väntar på dig.

Vill du veta när Bästa tiden att resa till Mauritius är? Boka med Hummingbird Lifestyle Travel redan idag.

Hummingbird Lifestyle Travel

Email Id: info@hummingbird.se
Contact No.: 031-81 98 30



Comments

Popular posts from this blog

Många fina reseförslag på resor till Seychellerna!

Vilka är de bästa anledningarna till att resa till Mauritius?