Utforska Mauritius gåtfulla sevärdheter!


Mauritius, är en populär i Indiska Oceanen som lockar många sol- och badsugna gäster året om. Destinationen är erkänd för sin höga kvalitet på både boende, golfbanor, stränder och såklart en solsäker destination. Mauritius är en idealisk blandning av grönska, bergspartier, vita stränder, turkost hav, roliga aktiviteter och bra shopping.  Om du funderar på att ta en paus från ditt aktiva och hektiska liv så är det en Bästa tiden att åka till Mauritius och helt enkelt ta ett break från livspuzzlet.

Hummingbird Lifestyle Travel är ett av de mest ansedda och pålitliga företagen som erbjuder en stor variation av prisvärda  kvalitetspaket, inte bara för Mauritius utan även för många andra exotiska öar.

Mauritius är en drömsemester för smekmånad och honeymooners. De fantastiska stränderna  och  närliggande grannöar lockar till besök. Kanske också en exotisk lunch med hembryggd rom hos en lokal familj? Gå en golfrunda, eller två. Hyr en bil och kör runt ön för att även göra stopp i små lokala byar. Simma med delfiner och många andra häftiga vattenaktiviteter – både av lugnare karaktär såsom mer adrenalinframkallande äventyr finns på Mauritius.

Lugn och ro eller party och fest – valet är ditt. Port Louis som är huvudstad på Mauritius är hyllad för sitt häftiga  nattliv, och här finns gott om klubbar, restauranger och massor med shoppingmöjligheter.

Missa inte heller djuphavsfisket som Mauritius är extra känt för! Fiske, seglingsupplevelser, snorklingsturer och dykning är också aktiviteter som står högt på listan av önskemål hos resenärerna som besöker ön.

Hummingbird Lifestyle Travel har ett team av pålitliga och duktiga resesäljare som alla har varit på Mauritius och kan destinationen utan och innan, och som ser fram emot att få ta fram den bästa och mest prisvärda reseupplevelsen för resesällskapet. Viktigt att man får det boende som man önskar och Hummingbird Lifestyle Travel erbjuder allt från villor, lägenheter, all-inclusive resorts, båtturer, seglatser och boutiquehotell. Förutom Mauritius erbjuder vi också olika typer av resepaket för olika platser som Australien och Nya Zeeland för er som vill tillbringa en härlig semester tillsammans med familj, vänner och älsklingar.

Så vad väntar du på? Om du vill ta ett break från vardagen och åka på en njutningsfull semesterresa,  kontakta oss idag och få det bästa resepaketet som passar dina resebehov.

Comments

Popular posts from this blog

Många fina reseförslag på resor till Seychellerna!

Utforska de vackra ädelstenarna i Australien med Hummingbird Lifestyle Travel!

Vilka är de bästa anledningarna till att resa till Mauritius?