Många fina reseförslag på resor till Seychellerna!


Seychellerna är en samling öar belägna i Indiska oceanen, som ständigt ligger på listan av drömresemål och tillhör kategorin världens vackraste resmål.

Antalet öar som utgör Seychellerna är 115 och den orörda naturen kombinerad med en naturlig känsla av gästfrihet gör detta till en verkligen idealisk plats för semester. Det finns en anledning till att människor säger att resor till Seychellerna är en drömresa och många som återvänder gång efter gång. Kanske beroende på de kritvita stränder, lummiga trädgårdarna, det turkosa vattnet, och de vackra grå granitbumlingarna som omger stränderna som en vacker kuliss.



Mahe

Detta är den största ön av alla, och det är inte konstigt att huvudstaden Victoria ligger här. Kustlinjen på cirka 27 kilometer lång omger ön och här finns det ett stort antal bukter med fantastiska små sköna stränder. Alla inbjuder till sköna bad i  trygg miljö. Sparka av dig skorna och njut av den sköna avkopplingen och den sköna miljön. 

Här finns också gott om vandringsleder och många upplevelser av olika karaktär. Vill ni prova bergsbestigning finns det fina möjligheter, eller kanske åka med katamaran och snorkla och simma med färgglada fiskar och sköldpaddor. 


Här finns många spännande skatter som är okända för de flesta, så låt Hummingbird Lifestyle Travel berätta mer om vad man kan göra här så du inte missar godbitarna.


Praslin
Resor till Seychellerna är inte kompletta utan att tid tas för att besöka den näst största och otroligt vackra ön Praslin. Här finns det också många vackra stränder men även flera lyxiga resorts samt en 18 håls golfbana. Lokalbefolkningen här på denna ö består av 7000 gästfria personer och man känner sig varmt välkommen till Praslin av de vänliga lokalborna. Stränder som Anse Lazio, Cote d’Or, Anse Georgette och Anse Volbert är alla värda ett besök, men du är inte klar med det. På UNESCO: s världsarvsområde Vallee de Maitre-reservatet finns Coco de Mer-kokosnötter samt det enda hemmet för rasen av sällsynta svarta papegojor.


La Digue

Att besöka La Digue tar dig tillbaka flera decennier, och det är huvudpoängen till varför turister faktiskt besöker denna ö. Det överväldigande svaret på att besöka denna ö hänvisar till "charm" och den kan utforskas på många olika sätt. Ön är mest känd för att man här cyklar omkring för att komma fram till de olika stränderna, ena vackrare än den andra. Ett riktigt paradis som ger besökaren lugn och ro. Fridfullt och avkopplande från det att man stiger i land på ön. Att kombinera öarna på resan till Seychellerna är det som de flesta önskar när man åker till denna fantastiska ö-grupp i Indiska Oceanen.

Sugen på andra resmål? Hummingbird Lifestyle Travel erbjuder många fina exotiska resmål och kryssningar. Varför inte kanske besöka Nya Zeeland?


Hummingbird Lifestyle Travel

E-post-id              : info@hummingbird.se
Kontaktnummer: 031-81 98 30
hemsida               : hummingbird.se



Comments

Popular posts from this blog

Utforska de vackra ädelstenarna i Australien med Hummingbird Lifestyle Travel!

Vilka är de bästa anledningarna till att resa till Mauritius?